Larunbatean irekiko dituzte ateak Batzar Nagusiek, irudi berrituarekin, bisita gidatuekin eta Arabako produktuekin egindako pintxoen dastaketarekin - www.jjggalava.eus
- Mediateka
- Agenda
- Bilkuren historikoa
Bilkurak
- Jarduera Orokorra
- Ekimenen laburpena
- Saioen laburpena
Estatistikak
- Historia
- Egoitza
- Memoriak
- Funtzio orokorrak
- Akta historikoak
Instituzioa
- Berdintasuna
- Kuadrillak
- Administrazio zerbitzuak
- Ganberaren erregelamendua
Funtzionamendua
Albisteak
Larunbatean irekiko dituzte ateak Batzar Nagusiek, irudi berrituarekin, bisita gidatuekin eta Arabako produktuekin egindako pintxoen dastaketarekin
Larunbatean irekiko dituzte ateak Batzar Nagusiek, irudi berrituarekin, bisita gidatuekin eta Arabako produktuekin egindako pintxoen dastaketarekin
Prado kaleko egoitzako bisita gidatuetan izena emateko lekuak daude oraindik
Batzar Nagusiek ekainaren 22an, larunbata, irekiko dituzte ateak, irudi berrituarekin, ohiko bisita gidatuak ordu laurdenero eta Arabako kuadrilletako produktuekin bi Gustu Laborategitan egindako pintxoak dastatzeko.
Goizeko 09:30ean, Batzar Nagusietako lehendakariak, Mahaiak, batzarkide taldeetako bozeramaileek eta Arabako Kuadrilletako lehendakaritzek ekitaldi sinboliko bat egingo dute, Prado kaletik Arabako parlamenturako sarrerako ate arrosak irekitzeko.
Jarraian, Katedral Berriko plazan aurten jasoko duen Arabako Kuadrillen karpa handia bisitatuko dute, berrikuntzekin: Gustuaren Laborategi biren ospakizuna Slow Food Arabarekin, zeinak zuzenean gozamenak egingo baititu zuku eta ardoz ureztatutako 20 produktu arabar baino gehiagorekin, horiek ere Arabako zigiluarekin. Besteak beste:
• Susoko (Mendialdea) arroz-odolkiak, Ekiolioko (Lautada) eta Ogiko (Mendialdea) olio ekilore ekologikoarekin frijituak, Trebiñuko sagardoarekin batera
• Oletako Atxeta Gazta arandanoen marmeladarekin Atxinetan (Gorbeialdea) Ardoarekin batera (Arabako Errioxa)
• Arabako Errioxako AOVE • Intxaur olioa – Arabako laboreen alternatiba (Añana)
• Idiazabal gazta SAT Olano (Lautada) Ahabi-zukuarekin batera (Gorbeialdea)
• Boilurra eta txapela Arabako Gozotegi eta Gozogintza Gremioaren eskutik + Añanako gatza (Añana)
• Lautadako garbantzuak (garbantzuen falafela), Arabako patata, Añanako gatzarekin, udako boilurra (Mendialdea) eta Ekiolio koltza-olioa (Arabako Errioxako ardoarekin batera)
• ARTEPANeko ogiak Soloitza gaztandegiko gazta urdinarekin eta behi-esnezko jogurtarekin Txakolin apardunarekin batera Txikubingo 13 izar (Aiaraldea)
• Fresaraba (Añana) Kurtango sagar-ozpinarekin eta Basquemoonshiners edari destilatuarekin.
Gustu Laborategietako bi saioetan (11:30 eta 13:00) parte hartu ahal izateko sarrera librea da, lekua bete arte.
Bisitarientzako lekua erreserbatzea
Aldez aurretik erreserba egin behar da Batzar Nagusien egoitza barrura bisita egiteko. Bisita horiek urtero sortzen duten eskari handiari erantzuteko, Batzar Nagusiek inprimaki bat (esteka) eta telefono bat (945 176276) jarri dituzte bisitaren ordua eta hizkuntza erreserbatzeko. Oraindik lekua dago izena emateko.
Bisita gidatuetarako lekua erreserbatzea:
945 176276